فراخوان جدید پذیرش در مرکز رشد تخصصی هنر اصفهان
فرصتی مناسب برای دانش آموختگان، کارآفرینان و صاحبان ایده های تجاری در حوزه هنر و صنایع خلاق مرکز رشد تخصصی هنر اصفهان با هدف کمک به ایجاد و توسعه شرکت‌های نوآور و خلاق و تجاری‌سازی ایده‌های مبتنی بر فناوری و نوآوری در حوزه‌ هنر و صنایع خلاق، اقدام به جذب و پذیرش گروه‌ها و شرکت‌های نوپا می نماید.
فرصتی مناسب برای دانش آموختگان، کارآفرینان و صاحبان ایده های تجاری
در حوزه هنر و صنایع خلاق
حوزه‌های مورد پذیرش در مرکز رشد تخصصی هنر
• صنایع دستی، گردشگری و میراث فرهنگی
• شهرسازی، معماری، مبلمان شهری ، طراحی صنعتی و دکوراسیون داخلی
• رسانه‌های صوتی و تصویری ، پویا نمایی و سینما
• هنرهای تجسمی
• بازی، اسباب بازی و سرگرمی ، بازی های رایانه‌ای
• سایر صنایع فرهنگی
شرایط و معیارهای پذیرش
• داشتن تیم کاری مناسب (متخصص، تمام وقت، خلاق و کارآفرین)
• داشتن ایدة محوری مبتنی بر فناوری/ نوآوری/ خلاقیت با قابلیت تجاری‌سازی
• دارا بودن برنامه کاری متناسب با زمینه کاری و متکی بر شناخت بازار (Business Plan)
• آمادگی برای ثبت شرکت یا موسسه
خدمات و حمایت‌های قابل ارائه
• خدمات پشتیبانی عمومی (اسکان و فضای کاری، تلفن و دورنگار، اتاق‌های کنفرانس، تجهیزات رایانه ای و ....)
• خدمات اطلاع ‌رسانی (دسترسی به شبکه و اینترنت، دسترسی به کتابخانه و مراکز اطلاع رسانی و ....)
• خدمات مشاوره‌ای و آموزشی (مشاوره‌های علمی، مدیریتی، مالی، حقوقی، بازاریابی و توسعه کسب و کار)
• حمایت های مالی و اعتباری (بهره مندی از اعتبارات خدماتی تا 100 میلیون تومان جهت کاهش هزینه های جاری شرکت و اعتبار ایده محوری تا سقف 160 میلیون تومان جهت تبدیل ایده به محصول تجاری)
متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت مرکز رشد تخصصی هنر roshd.aui.ac.ir راهنما ، گردش کار و کاربرگهای پذیرش را دریافت نمایند و سپس با مراجعه به آدرس bpms.istt.ir و عضویت در سامانه جذب و پذیرش، کارتابل شخصی ایجاد کرده و با ثبت گردش کار جدید، مرکز رشد تخصصی هنر را به عنوان مرکز مورد تقاضا انتخاب نمایند.
آدرس: اصفهان خیابان طیب، خیابان سرلت، نبش کوچه خلیلی، ساختمان مرکز رشد تخصصی هنر، تلفن: 32374497 -031

تاریخ:
1402/09/27
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آشنایی با مرکز رشد
جذب و پژوهش
آموزش و پژوهش
مركز رشد تخصصي هنر
( مركز رشد مشترك دانشگاه هنر اصفهان و شهرك علمي تحقيقاتي اصفهان )
اصفهان- خيابان طيب، خيابان سرلت، نبش كوچه خليلي
كد پستي: 8136715195
شماره تلفكس مركز:  32374497-031
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا